fbpx
https://bersnova.ro/wp-content/uploads/2020/01/bere-ingredient.png

Bers Nova este o aventură pornită prin 2012 într-un garaj plin cu prieteni care și-au propus să creeze o bere bună, fără compromisuri și fără să se lase constrânși de tipare și norme de mult depășite.

Inspirați de cea mai bună muzică rock, am imaginat și produs peste 100 de rețete diferite, venind astăzi în întâmpinarea publicului amator de bere bună cu o selecție de beri artizanale unice. Începând din anul 2019 producem bere în unitatea proprie, într-o clădire nouă și modernă, concepută și construită după cele mai exigente standarde în producția de bere artizanală.

Paul Olau

BERARUL NOSTRU

Berile noastre sunt definite de unicitatea gustului și de diversitate. Fiecare bere e unică pentru că ne punem amprenta personală și pasiunea în ceea ce producem și tocmai în asta stă frumusețea și bucuria descoperirii a ceea ce facem. 

De asemenea, rock-ul clasic este cel care ne definește și ne diferențiază deoarece ne-a însoțit și ne-a inspirat încă de la începuturi și ne inspiră în continuare.

Berar,

https://bersnova.ro/wp-content/uploads/2020/02/Paul-Olau-semnatura.png

MICROBERĂRIA

La Bers Nova avem o capacitate de producție de 2,000  hl pe an, împărțiți în multiple sortimente. O șarjă este de 16 hl, ceea ce înseamnă că la voi va ajunge mereu berea proaspătă și aromată. 

Principalele tipuri de bere pe care le producem sunt IPA, Stout, Porter,  Pale Ale, Hefeweizen.

Berea artizanală este mult diferită față de berea de serie produsă în marile fabrici din motive multiple. Berea este produsă în loturi mici, cu atenție deosebită în procesul de producție.  Ingredientele de calitate superioară fac ca rezultatul să fie o bere proaspătă fără conservanți, coloranți și enzime alimentare, fermentată natural. Întreg procesul este manual.

https://bersnova.ro/wp-content/uploads/2020/02/Bers-Nova-016-640x480.jpg