fbpx
https://bersnova.ro/wp-content/uploads/2020/01/bere-ingredient.png

Bers Nova este o aventură pornită prin 2012 într-un garaj cu câțiva prieteni buni care și-au propus să creeze o bere specială, unică și fără compromisuri, care să îmbine armonios și în același timp cu îndrăzneală tradiția și inovația.

Inspirați de cea mai bună muzică, am creionat și produs peste 100 de rețete diferite, dintre care venim astăzi în întâmpinarea publicului amator de bere bună cu o selecție de șase beri artizanale unice. Începând din anul 2019 producem berea în unitatea proprie, într-o clădire nouă și modernă, concepută și construită după cele mai exigente standarde în producția de bere artizanală.

Paul Olau

BERARUL NOSTRU

Berea produsă de Bers Nova este deosebită mai ales prin diversitatea stilurilor abordate, dar și prin amprenta personală, unică, adusă fiecărui produs. Această notă personală derivă din bogăția exemplelor de succes din mișcarea internațională a berii artizanale, cât și din diversitatea ingredientelor pe care le avem la dispoziție prin intermediul furnizorilor specializați. Toate acestea fac din Bers Nova o continuă aventură, cu multă muncă dar și cu bucuria descoperirii de noi orizonturi în tot ceea ce facem”

Berar,

https://bersnova.ro/wp-content/uploads/2020/02/Paul-Olau-semnatura.png

MICROBERĂRIA

La Bers Nova avem o capacitate de producție de 2,000  hl pe an, împărțiți în multiple sortimente. O șarjă este de 15 hl, ceea ce înseamnă că la voi va ajunge mereu berea proaspătă și aromată. 

Principalele tipuri de bere pe care le producem sunt Pale Ale, India Pale Ale, Double India Pale Ale, Weissbier, Porter și Helles.

Berea artizanală este mult diferită față de berea de serie produsă în marile fabrici din motive multiple:

  • Ingredientele de calitate superioară
  • Stil de brasare corect (fără conservanți, coloranți și enzime alimentare, fermentare naturală)
  • Diversitate în gust, aromă și stil
  • Bere pentru fiecare sezon, nu doar sezonul estival
  • Posibilitatea de asocieri culinare diverse
  • Identități vizuale creative

Un ultim aspect, de natură etică mai degrabă, este că suntem o companie independentă, ceea ce înseamnă că sprijinim economia locală/națională fiind astfel mai aproape de comunitatea în care trăim.

Unitatea de producție din Parcul Industrial Borș, de lângă Oradea are și o sală de degustare unde vă așteptăm să gustați berile noastre, mai mult, vă putem prezenta și fabrica pentru a vedea ce presupune procesul de producție.

Și pentru că muzica ne însoțește și ne inspiră tot timpul, slogaul nostru este:

Beer that will rock your senses!

https://bersnova.ro/wp-content/uploads/2020/02/Bers-Nova-016-640x480.jpg